2014. december 25., csütörtök

Swarovski kristály szett sárkányvéna acháttal - Jelenlegi ára: 9 850 Ft

Gyönyörűséges szett, Swarovski kristállyal. Valódi, nem gagyi, nem üveg, hanem valóban Swarovski és achát szépséges kombinációja.
Egyedi kivitelezés és összeállítás.
Feltűnő darab!
Csodaszép alkalmi viselet!
Ez tutira nem jön szembe veled az utcán.
Achát
Szakirodalom szerint:
Tulajdonságai: minden színben meglelhető, többnyire szürke, kékesszürke, zöldesszürke, szürkésfehér, barna csíkozással, áttetsző. Kristályszerkezete: trigonális. Mohs-keménység: 6-7. Sűrűsége: 2. 59-2, 61 Képlete: SiO2Előfordulás: Német o., Orosz o. Olasz o. India, Ausztrália, Dél-Afrika, stb.
Nyugati csillagjegy (horoszkóp): Bika, Ikrek, Rák, Skorpió. Indián csillagjegy: Szarvas. Kínai csillagjegy: Kígyó, Ló, Bárány, Disznó. Elemek: típusonként változik -lásd. ott. (A hagyományos értelemben vett horoszkóp jegy alá sorolásnak nincs értelme, az én véleményem szerint, hogy miért? Kérlek olvasd el a róla szóló oldalt: Itt)
Tisztítják az aurát. Megnyugtatják az elmét, ezért gondolattisztítók. Egyensúlyt teremt bennünk. Kiegyensúlyozzák a jin és jan energiát. Ráébresztenek önmagunk értékeire. Emésztést, lelket segítők, serkentők. Tisztítják érzelmeinket is. Hasnyálmirigy gyógyítók, vagyis feltárják előttünk az élet édességét. Kiigazítják az agy energiarendszerét, kiegyensúlyozzák a két agyféltekét. Tisztítják a keringési rendszert.
A tisztaság kövei, hiszen szembesít önmagam káoszával, gondolataim és érzelmeim zűrzavarával. De szembesít önmagam démonaival, a félelmeimmel, megítéléseimmel is. Szembesít a felismeréssel, hogy mindazt a bajt, problémát, amit megélek én okozom magamnak. A hogyant is megmutatja, hiszen rávilágít a nekem kárt okozó gondolataimra, és a hozzájuk kapcsolódó félelmeimre. Mivel tudom a vonzás törvényét, amit minden nagy tanító tanított Jézus Krisztustól elkezdve, hogy a hasonló energia vonzza a hasonló energiát könnyen megérthettem, hogy mindazt, amit kiengedek gondolataim és érzelmeim révén, bevonzom életembe és meg fogom tapasztalni hiszen energiát adtam neki.
Nézz körül a többi termékem között is.
Sok márkás, egyedi, különleges darabot találhatsz.
Felnőtt, gyerek és női-férfi fazonok vegyesen.
Folyamatosan töltöm fel őket.


Jelenlegi ára: 9 850 Ft

Az aukció vége: 2015-01-14 09:41
. Swarovski kristály szett sárkányvéna acháttal - Jelenlegi ára: 9 850 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése