2014. december 31., szerda

Victorinox RangerGrip 68 zsebkés, svájci bicska - Jelenlegi ára: 17 690 Ft

A svájci hadsereg számára is gyártott Victorinox zsebkések világszerte ismertek. Egyedi megjelenésüket a pengéjükbe vésett "Victorinox" felirat és a markolatban megjelenő Victorinox logó (egy keretben lévő svájci kereszt) teszi igazán hangsúlyossá. A világ leghíresebb bicskáját ma már többféle kivitelben és többféle felhasználási területre is gyártják, legyen szó irodai, vagy a legnehezebb terepviszonyoknak megfelelő extrém felhasználási területről. A felhasznált anyagok magas minőségi színvonala és a páratlanul hatékony technológiai ellenőrzés gyakorlatilag kizárja hibás termékek keletkezését. A Victorinox garantálja, hogy minden kését és eszközét első osztályú rozsdamentes acélból készíti.
A Victorinox, vagyis a svájci katonai zsebkés, a minőség, a megbízhatóság és praktikusság szinonimái. A RangerGrip 68 11 különböző funkcióval rendelkezik, melyek tartalmazzák a legáltalánosabban használt, a mindennapi élethez nélkülözhetetlen eszközöket, mint, a zsebkés és a konzervnyitó. Műanyag borítása révén tökéletesen illik a kézbe, fekete-piros designja pedig egyedi megjelenést kölcsönöz neki. Stabil, csúszásmentes fogás, sok funkcióval.
Kiváló minőség
Megbízható
Praktikus
11 funkciós
Fekete-piros design
Műanyag borítás
Hossz: 130 mm
Szélesség: 31 mm
Magasság: 19, 5 mm
Tömeg: 134 g
Funkciólista:
Nagy késpenge
Dugóhúzó
Konzervnyitó
Kis csavarhúzó (Philips csavarokhoz is)
Sör és üvegnyitó
Csavarhúzó
Vezetékcsupaszító
Szúró-fúró ár, bőrlyukasztó ár
Bicskagyűrű
Szemöldök és kullancs, illetve más célokra is használható csipesz
Fogvájó
Gyártó: Victorinox
A bicska új, eredeti, gyári csomagolásban kerülátadásra.
Karbantartás
Amikor gyümölcsöt vágunk vagy hámozunk, a gyümölcs leve gyakran befolyik a pengék közé és megszárad. Ebben az esetben meleg víz alatt többször nyissuk ki, majd csukjuk be a pengéket és az eszközöket, amíg újra könnyen nyithatóak nem lesznek.
Néha nem árt egy pár csepp olajat a bicska töve és a pengék közé csepegtetni. Ez az olajozás a bicska záródására nagyon jó hatással van. Az olaj kiválasztásánál legyünk nagyon körültekintőek. A nem megfelelő olaj használata még kárt is okozhat a bicska működésében.
Nem javasolt a gépi mosogatás, mert a relatív magas (55-80 C° -os) üzemi hőmérséklet, valamint a mosogatás során felhasznált erős vegyszerek károkat okozhatnak a zsebkésekben.
Élezés
A zsebkések élezését bízzuk szakemberre inkább, azonban otthon is élezhetőek, ha valaki elsajátítja a megfelelő élezési technikát és kizárólag jó minőségű anyagokat használ erre a célra.
Az élezőkövet kb. 15-200-os szögben tartsuk. Ez egy 30-400-os élszöget biztosít.
Általános jellemzők:
Rozsdamentes acélból készült Victorinox zsebkés
Kiváló minőségű anyagokból készült
A cég a gyártási és anyaghibákra örök garanciát vállal
A méltán híres Victorinox termékcsalád népszerű tagja
Minden szükséges funkcióval fel van szerelve
Egy életen át hű társa lesz
 


Jelenlegi ára: 17 690 Ft

Az aukció vége: 2015-01-20 17:26
. Victorinox RangerGrip 68 zsebkés, svájci bicska - Jelenlegi ára: 17 690 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése