2015. április 25., szombat

Új! szürke szövet szoknya /44 - Jelenlegi ára: 1 270 Ft

Üdvözöljük Aukciónkon!
Vásárlás előtt kérjük figyelmesen olvassa el az alább található I. Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek című dokumentumunkat, melyben FONTOS információkat talál.
 Cégünk női és férfi ruházati termékek gyártatásával és forgalmazásával foglalkozott. Jelen aukciók keretében megmaradt raktárkészletünket és a gyártás során készített mintadarabokat, mintakollekciók darabjait szeretnénk értékesíteni.
Csak a meghirdetett termékek kerülnek eladásra, egyéb egyedi igényeket nem tudunk teljesíteni.
A megjelenített képek minden esetben az eladni kívánt termékről készített felvételek, nem illusztrációk, de a fotók színe árnyalatban eltérhet a valóságtól.
A megjelenített árak bruttó árak, tartalmazzák a törvényben előírt áfát, melynek mértéke 27%.
A postaköltség, mint közvetített szolgáltatás díja minden esetben külön van feltüntetve a termék aukciós lapján. Kiszámítása a mindenkori postai díjszabás alapján történik. Külön csomagolási költséget nem számítunk fel.
Megrendelés után emailben visszaigazolást küldünk, melyben megtalálja majd közvetlen elérhetőségeinket, az utaláshoz szükséges adatokat és a I. számú Általános Szerződési és Felhasználási Feltételeinket nyomtatható verzióban.
Az utalás beérkezése után legkésőbb 3 munkanapon belül postázunk.
A vásárlásról minden esetben számla készül, melyet a csomagban fog megtalálni a garancia levéllel együtt.
A vevő a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. Ebben az esetben a visszaküldés postaköltsége a vevőt terheli, cégünk pedig visszautalja a vevő részére a termék vételárát és a vásárláskor kifizetett postaköltséget is. További információk alább a szerződésben.
 
Jelen aukció tárgya:
Új! szürke hosszú szoknya 44 / elasztikus anyagból 
bélelt, hátul cipzáras, elején középen hóllal nyitott, hátul pedig felsliccelt
széles derékpánttal, bújtatókkal ellátva
anyaga: 62 % poliészter + 33 % viszkóz + 5 % elasztán
bélése: 100 % poliészter
Tekintse meg Galériánkat is lentebb !!!
I.               Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek
 Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni oldalunknak, figyelmesen olvassa el az „ I. Általános Szerződési és Felhasználási Feltételeket” és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjában egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, de a megrendelt termékhez csatolva, nyomtatott formában a Megrendelő rendelkezésére áll majd. Jelen dokumentum magatartási kódexre nem utal.
Az oldal működésével, megrendelési és szállítási folyamatával kapcsolatosan valamint a termékek leírásával kapcsolatban felmerülő kérdések esetén a Teszvesz/Vatera üzenő falán keresztül, a „ Kérdezz az eladótól! ” fül alatt, majd a megrendelés után küldött visszaigazoló e-mail üzenetben megadott elérhetőségeken rendelkezésére állunk!
1.              Üzemeltetői adatok:        
Cégnév, székhely, adószám, cégjegyzékszám, kibocsájtó cégbíróság, elektronikus elérhetőség, telefonos elérhetőség és a kapcsolattartó neve a TESZVESZ Felhasználói Feltételek alapján a megrendelés leadása után küldött visszaigazoló e-mail üzenetben kerülnek megadásra.
Szerződés nyelve: Magyar.
2.              Megvásárolható termékek köre
Női és férfi ruházati termékek és méteráru, mely megjelenített termékek kizárólag on-line a Teszvesz-en/Vaterá-n keresztül, postai szállítással rendelhető meg. Személyes átvételre nincs lehetőség.
3.              A kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatóak
Női és férfi ruházati termékek: női felsőruházat, női nadrág, női kabát, női mellény, női egészruha, női szoknya, női alkalmi ruha, női kosztüm, valamint férfi felsőruházat és méteráru.
A termékek adatlapján megjelenített képek minden esetben az eladni kívánt termékről készített felvételek, nem illusztrációk, de a fotók színe árnyalatban eltérhet a valóságtól.
A termékekre vonatkozóan megjelenített árak bruttó árak, tartalmazzák a törvényben előírt áfát, melynek mértéke 27%. Azonban nem tartalmazzák a házhoz szállítás költségét, melynek részletei alább a 8. pontban találhatóak.
Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra.
4.              Rendelési információk
A megrendelés regisztráció nélkül is lehetséges.
A távollévők között kötött szerződésekről szóló szabályozás értelmében a megrendelés leadásával szerződés kötettik az eladó és a megrendelő között.
Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek
Tehát megrendelés leadásával a Megrendelő elfogadja a I. számú szerződést és azt kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.
5.              Rendelés menete
A megvásárolni kívánt termék aukciós lapján a „ Megveszem most” gomb leütése vagy kosárba helyezés után a vásárlás folytatása
A szállítási mód kiválasztása után regisztrált teszvesz/vatera felhasználó esetén bejelentkezés után tudja folytatni a megrendelést. Amennyiben szeretné, regisztráció nélkül is megveheti a terméket. (Különösen fontos az e-mailcím és a telefonszám pontos megadása, hiszen ennek hiányában meghiúsulhat a kapcsolatfelvétel. )
Szállítási adatok és elérhetőség ellenőrzése, valamint megjegyzés küldése a rendeléssel kapcsolatban
Szállítási adatok és végösszeg ellenőrzése
Megrendelés elküldése
Ezzel megrendelését elküldte cégünknek, ezt követően e-mailben visszaigazolást küldünk.
6.              A megrendelések feldolgozása
A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 15 óráig. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az a következő napon kerül feldolgozásra. Cégünk minden esetben írásban, a megrendelés leadása után e-mailben küldött üzenetben visszaigazolja a megrendelést. A visszaigazoló e-mail üzenet tartalma: „ A leadott rendelés visszaigazolása”: I. Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek dokumentum nyomtatható változatban cégünk adataival ellátva. Az utaláshoz szükséges adatok: bankszámlaszámunk és az utalandó összeg (a termék/ek ára + a közvetített szolgáltatás (postaköltség) díja). A Megrendelő számlázási és szállítási címének korrigálásának kérése, amennyiben eltér a Teszvesz/Vatera adataitól.
 Az üzenet beérkezése után a Megrendelőnek 3 munkanap áll a rendelkezésére, hogy felvegye a kapcsolatot cégünkkel. Amennyiben ez a kapcsolatfelvétel nem jön létre 3 munkanapon belül, úgy cégünk, mint eladó a TESZVESZ felhasználási feltételek alapján jogosult a terméket újra meghirdetni. Ez esetben megrendelését töröljük nyilvántartásunkból. Általános szállítási határidő (mely a postára adás időpontja) a fizetés beérkezése után számított legfeljebb 3 munkanapon belül. Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben vagy teljes egészében. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor. A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül a kifizetett összeg, küldőjének részére, amennyiben a megrendelés visszautasításra került cégünk részéről. Hibásan leadott/teljesített rendelés esetén, kérjük haladéktalanul értesítsen bennünket, hogy mielőbb egyeztethessünk a hiba korrigálásának módjáról.
7.              A megrendelt termék kifizetésének a módja
A megrendelt terméket előre utalással a visszaigazoló email üzenetben szereplő adatok alapján kell kifizetni. Az utalás során a közlemény rovatban kérjük feltüntetni a Teszveszes/Vaterás felhasználónevet. Annak hiányában a megrendelés beazonosítása több napot is igénybe vehet, így a termék szállítása is több időt vesz igénybe, mint 3 munkanap. A „ megrendelt termékek végösszege” és „ a leadott rendelés visszaigazolása” levél minden költséget tartalmaz. Minden esetben számlát állítunk ki a termék áráról és a postaköltségről, mely közvetített szolgáltatás. A számlát és a garancia levelet a csomag tartalmazza majd. Szállítási és számlázási címnek a vásárló Teszvesz/Vatera által megadott nevét és címét használjuk, ha attól eltérő névre vagy címre szeretné kérni a szállítást vagy a számlázást kérjük, azt még az utalás elindítása előtt írásban jelezze cégünknek. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a postai dolgozó előtt szíveskedjen megvizsgálni és esetlegesen a csomagon észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!
8.              Házhoz szállítás feltételei
Cégünktől megrendelt termékek házhozszállítása a Magyar Posta és a Vaterafutár: MPL Futárszolgálat szolgáltatásainak igénybevételével történik, melyet cégünk, mint közvetített szolgáltatást biztosít vevőinek. Ennek formái: a Magyar Posta által kézbesítendő ajánlott levél, a Magyar Posta által kézbesítendő MPL postacsomag és a Vaterafutár MPL futárszolgálat csomagjának Házhoz vagy Postapontra történő kiszállítása.
                Házhoz szállítás módja
Cégünk megrendeléseit a Magyar Posta vagy a Vaterafutár teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik általában 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetőség) munkahelyi címet megadni.
Házhoz szállítás díjszabása
A szállítás költségének mértéke minden esetben megtalálható a kiválasztott termék aukciós adatlapján. Kiszámítása mindig az érvényben lévő díjszabások alapján történik a megrendelt termék súlyának és terjedelmének függvényében.
2015. január 1. -től érvényben lévő postai díjak:
(A MAGYAR POSTA által kibocsátott Belföldi postai díjak kivonata alapján):   Vaterafutár árai:
Ajánlott levél   100 g-ig       490. - Ft                            2 kg-ig lakcímre  szállítva     950. - Ft, PostaPontra szállítva    790 . - Ft
Ajánlott levél   250 g-ig       525. - Ft                            5 kg-ig lakcímre szállítva   1. 150. - Ft, PostaPontra szállítva    950 . - Ft
Ajánlott levél   500 g-ig       725. - Ft                           20 kg-ig lakcímre szállítva 1. 700. - Ft,   PostaPontra szállítva 1. 380 . - Ft
Ajánlott levél   750 g-ig    1. 025. - Ft                           30 kg-ig lakcímre szállítva 2. 520. - Ft,   PostaPontra szállítva 2. 050 . - Ft
Ajánlott levél 2000 g-ig    1. 215. - Ft
MPL postacsomag ( 2kg-ig)   1. 190. - Ft
MPL postacsomag ( 5kg-ig)   1. 390. - Ft
MPL postacsomag ( 10kg-ig) 1. 490. - Ft
MPL postacsomag ( 20kg-ig) 1. 690. - Ft
A fentiekbe nem kategorizálható termékek rendelése esetén, például 30 kg felett, a postaköltség meghatározása egyedileg a Megrendelővel egyeztetve történik.
A szolgáltatásra vonatkozóan megjelenített árak bruttó árak, tartalmazzák a törvényben előírt áfát, melynek mértéke 27%.
9.              Garancia
A termékekre teljeskörű garanciát vállalunk, mely a minőségi kifogásokra vonatkozik. A termék minőségi hibája esetén a termékhez mellékelt garancia levélen megjelölt e-mailcímen és telefonszámon, továbbá elérhetőségeink valamelyikén kaphat bővebb felvilágosítást a teendőkről. Ha élni kíván a garancia jogával, a termék visszaküldése esetén, kérjük, mindenképpen mellékelje a termékhez kapott garancialevelet, mert a megrendelés beazonosítása, az adatok feldolgozása és a visszáru számla kiállítása is az alapján történik
10.            Elállás joga A „ 45/2014. (II. 26. ) Korm. rendelet A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól” című kormányrendelet szabályozása értelmében a vevő a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.
Jelen tájékoztató hiányában jogosult a fogyasztó tizenkét hónap elteltéig gyakorolni az elállás jogát.
Az elállási jog gyakorlása esetén a Vásárló a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a vállalkozás azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését.
Cégünk a termék visszaérkezését követően a kormányrendelet értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül visszatéríti a termék vételárát a vásárláskor kifizetett postaköltséggel együtt a vevő részére az általunk készített visszáru számla alapján, amennyiben a vásárló visszajuttatta a terméket cégünk részére ez idő alatt.
11.            Elállási jog gyakorlásának menete Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban vagy telefonon. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe, telefonon történő jelzés alkalmával a telefonon történő jelzés napját, mailben történő jelzés alkalmával pedig a mail dátumát. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni a postára adás dátumát. A megrendelt terméket postai úton jutassa vissza a cégünk címére. A termék visszaküldése esetén kérjük, mindenképpen mellékelje a termékhez kapott garancialevelet, mert a megrendelés beazonosítása, az adatok feldolgozása és a visszáru számla kiállítása is az alapján történik. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült postaköltség a Vásárlót terheli, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni! Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatból eredő károknak a megtérítése a Vásárlót terheli! Használt terméket nem áll módunkban visszavenni!
A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően a visszaküldött terméket megvizsgáljuk. Az elállási jog gyakorlásának bejelentésétől 14 napon belül a Vásárló által megadott bankszámlaszámra visszatérítjük a termék vételárát általunk készített visszáru számla alapján, amennyiben a vásárló visszajuttatta a terméket cégünk részére ez idő alatt.
12.            Adatkezelés A megrendelés és vásárlás során a cégünk részére rendelkezésre bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára. Tehát a megrendelés folyamán rögzített adatokat a cégünk csak a megrendelés teljesítéséhez használja fel.
A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a „ 45/2014. (II. 26. ) Korm. rendelet A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól” című kormányrendelet az irányadóak.
A webáruház oldalainak a böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja cégünk általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.



Jelenlegi ára: 1 270 Ft

Az aukció vége: 2015-05-14 23:14
. Új! szürke szövet szoknya /44 - Jelenlegi ára: 1 270 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése