2014. november 30., vasárnap

VIRILITY MAX PLUS + GREEN SNAKE FORTE 8 + 8 - Jelenlegi ára: 16 000 Ft

VIRILITY MAX PLUS
Kiszerelés: 4db
Termékleírás
A jól ismert Virility Max potencianövelő mégjobb, mégtökéletesebb utódja megérkezett mely Virility Max Plus névre hallgat. Keményebb erekció, kevesebb mellékhatás. Felmérések szerint a férfiak 30-40%-a potenciazavarral küzd, melynek súlyossága eltérő lehet és rohanó világunkban sajnos egyre több olyan káros hatás ér bennünket, melyek a férfiak szexuális teljesítőképességét jelentősen csökkenthetik. Egy férfi számára nagyon fontos a szexuális teljesítőképesség. Annak bármilyen romlása komoly stresszes állapotot idézhet elő, mely kihathat a mindennapi életünk sok más területére is.
A Virility Max Plus kapszula kúraszerő használata helyre állíthatja, növelheti a potenciát, lerövidítheti az aktusok közötti időtartamot. Segíthet az idegrendszeri kimerültség és a fáradság leküzdésében, így mind mentálisan, mind fizikailag lényegesen javul a terhelhetőségük mindazoknak, akik szedik a Virility Max Plust.
Használati javaslat: A kapszulát kb. 30 perccel az aktus előtt ajánlott bevenni. Az üres gyomorral való bevétel segítheti a gyorsabb felszívódást és hosszabban tartó hatást. Hatása rövid időn belül, kb. 30 percen belül érzékelhető és több napig (3-4 nap) is eltarthat. A szexuális zavarokkal még nem küzdő férfiak esetében is javulhat a szexuális teljesítmény használatakor, kortól és fizikai állapottól függően. Maximum 3 naponta 1 szem bevétele javasolt. Az ajánlott mennyiséget ne lépje túl.
Ez a termék nem gyógyszer, hanem egy nagyon komoly, összetett táplálék kiegészítő formula, amely az ajánlott használat esetén meglepően jól fejti ki hatását, ami által nagyon sok olyan férfinak tud hatásos magabiztosságot adni, akik esetlegesen potencia zavarokkal küzdenek vagy csak, egyébként rendben lévő férfiasságukat szeretnék még jobban felturbózva, felejthetetlen együttlétet nyújtani partnerüknek, mindamellett, hogy ez a fantasztikus kapszula a mindennapi terhelhetőséget is roppant pozitívan befolyásolja.
A Virility Max Plus kapszula természetes anyagokból öszeállított készítmény ami kémiai anyagokat egyáltalán nem tartalmaz.
Adagolás
Maximum napi 1 kapszula (470mg/nap) bevétele javasolt vízzel. Az ajánlott mennyiséget ne lépje túl.
Magas illetve alacsony vérnyomás esetén óvatosságot igényel. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és egészséges életmódot.
Összetétel
Ázsiai Ginzeng gyökér por 100mg
Fahéj por 90mg
Arangyökér por 75mg
Szareptamustár por 75mg
Zselatin kapszula 65mg
Szilicium dioxid (csomósodás gátló) 65mg
Összesen: 470mg
 
GREEN SNAKE FORTE KAPSZULA
Kiszerelés: 4 db
Termékleírás
Férfiak számára készült potencianövelő - természetes összetevőkből készült étrend-kiegészítő kapszula.
Itt a korábban jól ismert Green Snake utódja, mely új néven és új csomagolásban érkezett meg. Új neve nem más mint a Gree Snake Forte. Új formulája még tökéletesebb, még hatékonyabb. A Green Snake Fotre kizárólag természetes növényi összetevőkből áll, és az évezredekre visszanyúló kínai orvoslás egyik leghatásosabb férfi potencianövelő anyaga volt. Segíthet azon férfiaknak, akik szeretnének biztos, természetes megoldást találni a potenciazavarukra vagy csak szeretnének olyan extra energiához jutni, mellyel nyugodtan és nagy biztonsággal kápráztathatják el a partnerüket.
Az egészséges véráramlás egyik kulcsfontosságú tényezője a megfelelő merevedésnek.
A Green Snake Forte elősegíti a megfelelő véráramlást valamint növeli a magabiztosságot, növeli a kilövellés mennyiségét. Csökkenti a korai magömlést, ezzel is segítve a sikeres aktust.
A Green Snake Forte speciális összetevőinek köszönhetően nemcsak a szexuális problémákon segíthet, hanem általánosan javítja a közérzetet, csökkenti a hátfájást, energetizálja a testet, növeli a tesztoszteron termelést, valamint pozitív hatással van a vesékre.
Nagyon pozitív tulajdonságai közé tartozik többek között a gyors hatóidő, ami kb. 20 perc a javasolt bevételi módon, de ez is javítható, amennyiben széthúzzuk a kapszulát és a benne lévő növényi mixet langyos vízben elkeverve nyeljük le. Sok visszajelzés azt mutatja, hogy egyszerre elegendő lehet a kapszula tartalmának a fele is, tehát egyszerűen megduplázhatjuk a vásárolt mennyiséget.
Legfőbb jellemzője - Hatékony, hosszan tartó erekció!
Kiemelkedően gyors hatás
A szexuális vágy és libidó azonnali fokozása
Kemény és tartós erekció
Azonnali péniszméret és kerületnövekedés
Meghosszabbítja az orgazmust, és csökkenti a regenerációs időtartamot
Azonnal felébreszti a szexuális vágyat
Fokozza az orgazmus élményét
Adagolás
Maximum napi 1 kapszula (470mg/nap) bevétele javasolt vízzel. Az ajánlott mennyiséget ne lépje túl.
Magas illetve alacsony vérnyomás esetén óvatosságot igényel. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és egészséges életmódot.
Összetétel
Ázsiai Ginzeng gyökér por 90mg
Arangyökér por 85mg
Fahéj por 80mg
Petrezselyem levél por 75mg
Zselatin kapszula 75mg
Szilicium dioxid (csomósodás gátló) 65mg
Összesen: 470mg



Jelenlegi ára: 16 000 Ft

Az aukció vége: 2014-12-20 14:18
. VIRILITY MAX PLUS + GREEN SNAKE FORTE 8 + 8 - Jelenlegi ára: 16 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése