2014. július 26., szombat

Mítoszok földjén - Jelenlegi ára: 1 290 Ft

Üdvözöllek az aukciómon!
Nézz körül nálam, lehet, hogy találsz olyan terméket, amely elnyeri tetszésedet!
A megvásárolt áru postaköltsége minden esetben a VEVŐT terheli.  
A postaköltséget az aktuális postai díjszabásoknak megfelelően - súly alapján - számolom és ajánlott küldeményként,  
banki előreutalás után postázok. Személyes átvétel Pécsett lehetséges. Több áru vásárlása esetén természetesen csak egy postaköltséget számolok és egy csomagban küldöm a termékeket.
Kérlek, csak akkor licitálj a termékre, ha a fenti feltételeket elolvastad, megértetted, elfogadod és a terméket valóban meg is vásárolod.  
KÖSZÖNÖM!
ELADÓ 
a fotókon látható, szép, újszerű állapotú könyv
 MÍTOSZOK FÖLDJÉN 
(Magyar Könyvklub 1993. )
mérete: 23, 5 x 29 cm
 A mai szóhasználatban a mítosz képzeletbeli, nem valós történet. Ennek ellenére bizonyos értelemben a történelem része, hiszen a világról, istenről és az emberről alkotott kép tükröződik benne. A történelem előtti idők megismerésében nagy segítségünkre vannak a mítoszok. Az ausztráliai őslakók „ álomidőnek” nevezik azt a mitikus ősálom kort, amikor a felelevenített események történhettek. A XX. század embere civilizációs fejlettségénél fogva elszakadt a természettől, kevésbé függ az élete annak változásaitól, s mégis egyre nagyobb érdeklődést mutat az ősálom, az aranykor, a mitikus idők iránt. Európa a görög-római mitológián nőtt fel. Ezek az ősminták ismertek előttünk. E könyv páratlan képanyag segítségével öt világrész mítoszait villantja fel, s mert a mítosz és a rítus szoros kapcsolatban állnak, a Mítoszok földjén bemutatja a szent helyeket, a hegyeket, a völgyeket, a rajzolatokat, mindazt, ahol az ember kapcsolatba léphetett a földöntúli erőkkel. Stonehenge csillagászati megfigyelések számára mértani pontossággal kialakított körzet, ahol valószínűleg ünnepségeket is tartottak. Ebből a könyvből számos más helyet is megismerhetünk, amely hasonló célból épült, így a franciaországi Carnac. Chartes katedrálisának tervei mitikus elemeket is tartalmaznak, s ugyanez mondható el a zarándoklatok nagy katedrálisáról Santiago de Compostelában. Az állat- vagy emberalakot formázó földhalmokat a világ minden táján megtalálhatjuk, Észak-Amerikában csakúgy, mint Ausztráliában és Európában. Könyvünk bemutatja a mára már szállóigévé vált Eldorádó helyszínét és a köréje kerekített hiedelemvilágot, s felvonultatja azokat az adatokat, amelyek az eltűnt földrészekről szólnak, Atlantiszról és Mu földjéről.
Megóvott, óvatosan olvasgatott könyv.
A lapokon nincsenek foltok, behajtások, szakadások, firkálások.  
A kemény borító és a gerinc sértetlen. A papírborító hibátlan, tiszta.  
 NÉZD MEG A FOTÓKAT!
HA BÁRMI KÉRDÉSED VAN A TERMÉKKEL KAPCSOLATBAN,  LICITÁLÁS ELŐTT KÉRDEZZ,  MINDEN KÉRDÉSRE SZÍVESEN VÁLASZOLOK.
JÓ LICITÁLÁST ÉS SIKERES VÁSÁRLÁST KÍVÁNOK!
Vedd figyelembe a SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI feltételeket!
Vásárlás után, várd meg és figyelmesen olvasd el a VATERA / TESZVESZ automatikus VÁSÁRLÁSI ÉRTESÍTŐ e-mailjét, amelyben minden szükséges adatom és elérhetőségem szerepel.
Köszönöm a figyelmedet!


Jelenlegi ára: 1 290 Ft

Az aukció vége: 2014-08-16 02:32
. Mítoszok földjén - Jelenlegi ára: 1 290 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése